Vad är mest spännande för dig i år?

Footgolf har ökat i popularitet och Footgolf Frenzy erbjuder nu över 250 banor i Storbritannien och Irland. Om du inte har provat golf ännu eller inte är en regelbunden spelare, så finns här några av Footgolf Frenzys främsta skäl att ge sig ut på banan i år.

Det finns inget bättre för själen än att motionera utomhus en vacker, regnfri dag.

Vi tror att det inte går att vara ute, andas frisk luft, träna och umgås med vänner och familj. Vad finns det mer att säga?

Spelets regler och tolkning gör att det är ett flexibelt och mångsidigt spel för alla.

Footgolf är en sport som kan utövas ensam eller tillsammans med vänner och familj i alla åldrar. Det spelar ingen roll om deltagarna har olika förmågor; så länge de kan sparka en boll kan de tävla.

Du kommer att känna dig belönad efter att ha spelat spelet.

Fotgolf är en rolig aktivitet att spela, särskilt om du träffar bollen ordentligt eller till och med får ett hole in one! Att komma in i ett spel eller lära sig att spela ordentligt – men ruset du upplever är otroligt när du väl gör det!

Du kan spela i en grupp eller på egen hand.

Footgolf kan spelas solo eller i grupp, precis som golf, och grupper av alla storlekar är välkomna!

Inget är någonsin detsamma i ett spel.

Footgolf kommer att ge dig en unik upplevelse varje gång du spelar eftersom förhållandena aldrig kommer att vara desamma, dina spelpartners kommer inte att spela på samma sätt och ditt spel kommer att utvecklas (på gott och ont). Varje spel är unikt, och det är därför vi tycker om Footgolf! Det sägs att variation är livets krydda.

Det är en sport som hjälper dig att hålla dig i form.

Footgolf kan vara så svårt som du vill att det ska vara. Spelets största hälsofördel är att du kommer att gå mycket när du spelar det. När man spelar 18 hål går den genomsnittliga spelaren över 6 kilometer, och du bör förvänta dig samma sak i Footgolf. Detta är en 6 kilometers promenad, löpning eller joggning genom en mängd olika terräng. Footgolf är därför en utmärkt metod för att hålla sig i form och frisk.

Oavsett vad ditt nyårslöfte var är 2019 året då du ska prova Footgolf eller ge dig ut på banan oftare.

Vi inkluderar alla banor i ditt område, så ta en titt i banregistret för att se vad som finns tillgängligt nu i din region.