Påskaktiviteter för familjer

Varför ska du ta med hela familjen ut på golfbanan?

Våren har kommit, påskliljorna viftar glatt, lamm kan ses på fälten och påsken är precis runt hörnet. Påsken är den bästa tiden för att ge sig ut på golfbanan och njuta av denna fantastiska sport, särskilt nu när solen börjar påminna oss om dess existens och många fotgolfbanor förlänger sina öppettider inför sommarsäsongen.

Problem med påskhelgen

I år kommer föräldrarna att gilla påskhelgen eftersom den infaller precis i slutet av skolloven. Detta innebär att barnen under några veckor kommer att vara pumpade på adrenalin utan att kunna släppa taget. Under vintermånaderna har den normala cykeln av utflyktsdagar blivit tunn, och det är. Det är dags att spendera lite energi före påsk. Kaninens kaloririka presenter. Fotgolf är ett utmärkt tidsfördriv för hela familjen att delta i.

Det fina med footgolf är att man kan spela det med en varierande grupp människor. En femåring kan spela tillsammans med farfar, och även en tävlingsinriktad mamma kan delta i det roliga, och alla kan njuta av den friska luften medan de gör det. Fotgolfbanor ligger ofta i vackra landskap, ofta smälter de in i en golfbana, vilket gör dem idealiska för att titta på vårens primörer och krokusar som blommar bland parkens träd.

Fotgolf står på schemat.

Njut av detta på många andra sätt – ett familjevänligt spel än att spela det som en familj. Även om pappa kanske är helt uppe i Algarves fotgolfturnering i vår finns det ingen anledning att låta barnen vara utanför det roliga. Fotgolfens popularitet ökar och det erkänns nu för det roliga nöje det ger, och det finns till och med med på schemat för semesterläger.

Skapa ett stänk med det

En annan stor aspekt av påskhelgen är den mycket långa fyradagarshelgen. Varför inte planera årets första familjeutflykt runt Footgolf? Besök en ny del av landet, kolla in lokala attraktioner som National Trust Easter Trails och balansera sedan upp med en runda fotgolf.

En resa till Kent, Englands trädgård, för att dra nytta av vårens blomsterprakt och fotgolfresor i Devon, nu när vädret blir bättre, står högt upp på vår lista över fotgolfresor under påsken.

Missa inte påsken – spela fotgolf!

Under 2017 kommer alla att prata om footgolf. Fram till nyligen hade den i tysthet samlat på sig ett glatt gäng anhängare. Nu är det en trampolinpark i det fria. Fotgolfbanor har dykt upp överallt och alla hoppar på denna underhållande familjesport. Vänta inte till påsk för att inse att du har gått miste om en fantastisk, prisvärd aktiv dag.