FootGolf

Hur man förbereder sig för en dag med fotgolf

0

Du har bestämt dig för att prova FootGolf, men ingen har tipsat dig om vad du ska ta med dig. Det här är några tips som hjälper dig att förbereda dig för FootGolf.

Bollen

FootGolf kan spelas med en fotbollsboll i storlek fem. Du kan köpa en boll i din lokala fotbolls- eller sportbutik om du fortfarande behöver en. Det finns många alternativ för priser och typer beroende på var du bor. High-end matchbollar kan kosta upp till $150, men jag rekommenderar att du börjar med din grundläggande träningsboll, som borde kosta dig $20-30.

Om du har en fest med barn under 12 år rekommenderar jag att ta med en boll storlek fyra. En mindre boll kommer att tillåta din FootGolfer att vara mer synkroniserad med resten av gruppen på långskott och sparka igång tee.

Många FootGolf-banor har bollar i storlek fem som du kan hyra för en överkomlig avgift.

Bollen ska vara tillräckligt stark för att motstå en hård smäll men mjuk nog att absorbera hela kraften från sparken. Det skulle vara bäst att klämma bollen något från båda sidor.

Stövlarna

Det är viktigt att ha FootGolf-skor om du planerar att gå i minst en timme. De flesta kurser kräver att du inte bär klossar eller stubbar på systemet. Dessa skor kan orsaka skador på fairways och greener genom att lämna divots.

Flerdubbade gumminubbar är det bästa valet för FootGolf-banor. Dessa gumminubbar ger ett grepp för långa körningar och hindrar dig från att halka på vått gräs. En känga med solid fotvalvsstöd och komfort är viktigt. Du kommer att stå mycket, till skillnad från under en fotbollsmatch. Ett bra urval av kvalitetsstövlar bör kosta mindre än 100 USD. Niky’s Sports har ett brett utbud av stövlar till ett rimligt pris. Deras hemsida låter dig också beställa online.

FootGolf accepterar de flesta sneakers och sportskor, även om du inte har eller vill köpa specialiserade fotbollsskor. Bär inte skor som har hårda öglor eller fyrkantiga tår. Välj istället skor med bra grepp. Detta är särskilt viktigt om ytan är fuktig. )

Satsen

Du kan klä dig efter vädret och ta med din favorittröja till tillfället så länge den har krage. Du bör bära bekväma shorts eller byxor med resår eller dragsko i midjan för att maximera din höftrörlighet och tillåta maximal rörlighet för dina ben.

FootGolfs officiella klädkod är argylestrumpor. Däremot föredrar jag en sportstrumpa med veke fuktfibrer och vaddering till mina anklar. Dessa strumpor kommer att skydda dina fötter från värme och hålla dem svala under varma och fuktiga förhållanden.

Vänligen bekräfta med kursen i förväg, eftersom många offentliga system har strikta klädkoder.

Är du ny på FootGolf-banorna i Los Angeles eller någon annanstans? Lämna alla frågor du kan ha i kommentarsfältet nedan.

Domenic Felton

FootGolf poäng

Previous article

5 FootGolf-tricks och tips

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf