FootGolf

Cumbernauld Footgolf

0

Cumbernauld Footgolf – den perfekta skotska fotgolfplatsen

Om du letar efter en rolig utflykt eller gruppaktivitet i Glasgow-området bör Footgolf Cumbernauld finnas med på din lista.

Antag att du ännu inte har blivit döpt till Footgolf. Det liknar golf på så sätt att målet är att få bollen hål så mycket som möjligt på en bana få försök som möjligt. Det liknar också fotboll i den meningen att du sparkar mot en boll i storlek 5 med större hål.

Footgolf är särskilt tilltalande eftersom den passar alla åldrar och förmågor, även de som har två vänsterfötter. Framför allt är det roligt. Det är en strategi för att se till att alla kommer att le och skratta. Som ett resultat av detta är det särskilt väl lämpat för grupper. Dessutom kan gruppens förmågor vara olika, men alla kommer ändå att ha roligt.

Cumbernauld Footgolf är ett utmärkt val för gruppbokningar och passar utmärkt för följande grupper:

En rolig och utmanande svensexa för alla. Det är en chans att klä upp sig, vara aktiv, ha roligt och gå till baren efteråt!

Henpartier:För möhippor är Footgolf ett roligt alternativ till den typiska spahelgen. Låt oss inte lämna allt det roliga till svennarna, utan ha roligt, lär dig något nytt och bli bemött efter eget tycke och smak.

Footgolf är perfekt för företagsevenemang, vare sig det gäller teambuilding på kontoret eller något att göra med kunderna.

Hobby- och idrottslag: Eftersom Footgolf passar så många olika människor är det vanligt att hobby- och idrottslag bokar den för sina sociala evenemang.

Föräldelsedagsfester för barn: I stället för tråkig soft play eller en hall med en underhållare, låt dem prova något nytt och underhållande samtidigt som de håller sig aktiva. Sedan är det inomhus för att äta en läcker festmat.

Föräldralagsfester för vuxna: Gör nästa födelsedag till en minnesvärd fest genom att anordna en fotgolfturnering. Ha det trevligt och låt sedan cocktails flöda i baren.

Varför Cumbernauld Footgolf?

Och även om varje kurs har något att erbjuda, utmärker sig vissa lektioner som särskilt lämpliga för grupper. En av dessa är Cumbernauld Footgolf.

Footgolf Cumbernauld är en dedikerad fotgolfbana som är öppen varje dag (ingen delning med de uppstudsiga golfarna!). Eftersom det är en lång och varierad bana får du ett spel som varar ungefär 1 timme och 45 minuter.

De inkluderar även:

Har du ett bra läge?

Cumbernauld ligger bara 8 km från Glasgow och omges av vacker natur. Glasgow och Stirling ligger cirka 10 minuter bort. Edinburgh ligger också cirka 40 minuter bort. Kombinera med andra skotska upplevelser eller använd som ett fristående alternativ för födelsedagsfirande för vuxna, barnkalas eller företagssammankomster.

Förmedla en unik service.

Cumbernaulds service är utmärkt. De är specialiserade på catering för grupper och kan skräddarsy ett paket som uppfyller dina specifika behov. Detta innebär att oavsett om du söker en unik barnfest nära Glasgow eller Footgolf som en del av en svensexa i Skottland, så sätter de ihop det perfekta paketet för dig. Du kan till och med inkludera priser och bubbel.

Har en egen 18-håls fotgolfbana

Det finns inga andra golfare på den här banan. Det är en specialiserad full 18-håls fotgolfbana som sträcker sig över 3 km (72 par). Här finns inga improvisationer; den här banan är byggd för långa slag, tekniska slag och för att ha roligt med en fotboll. Detta är den enda specialiserade fotgolfbanan i Skottland. Den 18-håliga anläggningen ligger i djupt böljande parklandskap och erbjuder en mängd olika hinder. Du kan dyka upp och spela, men om du vill ha en instruktör kan Cumbernauld också tillhandahålla en sådan.

Vi kan ordna transport för dig.

Inga problem om du reser till Skottland för en svensexa! Footgolf Cumbernauld kan ordna din resa till flygplatsen. De kan vänta på dig i Glasgows centrum! Om du anländer med tåg eller buss, hur tar du dig dit?

Har fantastiska faciliteter på plats

Kursen har en bar på plats som säljer dina favoritdrycker, och de kan anpassa sig till dina specifika behov, från en barnvänlig buffé med syltessill och pommes frites för Stags till en trerätters måltid för företagskundedagar.

Är du öppen för världen?

Inte alla footgolfbanor är öppna under betydande perioder. Fotgolfare måste ofta arbeta runt mer bekväma tider för golfare på leden eller nöja sig med begränsade öppettider. Inte så i Cumbernauld, där du kan spela från 9.00 till 20.00 sju dagar i veckan!

Det finns ingen klädkod.

Den klädkod som gäller för enskilda Footgolfbanor varierar. Cumbernauld är återigen utmärkt för grupper som spelar fotgolf i Skottland. Det finns inga särskilda klädkrav, förutom att dubbar eller golfspikar inte är tillåtna. Många grupper föredrar att bidra till den roliga och avslappnade stämningen genom att kräva maskeradkläder eller att gå all-out på en fånig golfklädsel!

Domenic Felton

Varför är Footgolf en bra sport för teambuilding?

Previous article

På Exe finns footgolf

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf