Vad man ska göra och vad man inte ska göra för en svensexa i fotgolf

Oavsett om du är arrangör eller deltagare i ett grupparrangemang i Footgolf hoppas du att allt går enligt planerna. I ditt sinnesöga föreställer du dig en fantastisk gruppsammankomst där alla har roligt. Du vill att man ska prata om tillfället och om hur roligt det var under veckans evenemang!

DO! Undersök Footgolfbanan. Följ med för att garantera att alla har roligt. Du bör följa några enkla regler. Låt oss gå igenom dem och ge dig våra tips om vad du ska göra och vad du inte ska göra när du spelar Footgolf på en Stag Do:

Många områden erbjuder numera många Footgolfbanor, så du kanske vill göra lite efterforskningar för att se vilken som bäst uppfyller dina behov. Varför inte använda Footgolfkatalogen för att hitta en lämplig bana? Vi har den mest omfattande kursförteckningen på nätet eftersom vi inkluderar en kursbeskrivning, adressinformation och prisinformation. Vi lyfter också fram andra studenters utvärderingar så att du kan göra ett välgrundat val.

DO! Ta hänsyn till säsongen.

Om du vill spela Footgolf som en specialiserad aktivitet bör du tänka på vädret. Det är också värt att notera att flera banor är stängda från oktober till påsk.

DON’T! För mycket alkohol konsumeras.

Men även om spriten flödar på en Stag Do rekommenderas det att du dricker mycket vatten när du spelar Footgolf en varm dag. Om du har druckit kvällen innan är detta mycket viktigt. Det sista du behöver är att du är uttorkad och behöver läkarvård. Du kan alltid diskutera spelet över en välförtjänt öl i slutet av rundan.

DO! Uppmuntra alla som behöver det.

Alla människors förmågor och konditionsnivåer kommer att variera. Det skulle hjälpa om du uppmuntrar alla att spela bra, oavsett vilken nivå de har. Detta är särskilt viktigt när man deltar i en gruppaktivitet i samband med en Stag Do när deltagarna kanske inte känner varandra så väl. När du planerar en Stag Do för brudgummen ska du tänka på att det kommer att vara många olika åldrar närvarande, så se till att alla känner sig bekväma med att spela. Vi är övertygade om att det kommer att finnas gott om tillfällen för skämt också!

DO! applåder för sista hålet.

Det bästa med Footgolf är hur roligt det är! Samlas runt det sista hålet och heja hem alla för att se till att alla avslutar sin runda tillsammans.