FootGolf

På Exe finns footgolf

0

Footgolf on the Exe är en av Devons bästa fotgolfbanor.

Footgolf on the Exe bör säkert finnas med på din “måste göra”-lista om du letar efter en rolig utomhusaktivitet i sydväst, eftersom denna plats erbjuder fantastiskt roligt för vuxna och barn!

Footgolf on the Exe har 18 olika hål på en väl underhållen bana för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Systemet innehåller en mängd olika hinder, som tunnlar, hinder och till och med vatten, för att ge en extra utmaning och göra det ännu roligare, så att din dag med Footgolf blir en dag att minnas.

Gör en dag av det genom att besöka Footgolf on the Exe, som erbjuder förfriskningar såsom underbara varma och kalla drycker isglass. Ta med dig drycker och mat – ett stort picknickområde med gott om stolar före eller efter ditt spel.

Vad är fördelarna med Footgolf on the Exe?

Underhållning för ungdomarna

Footgolf on the Exe inser att det kan vara svårt att hitta en aktivitet som glädjer alla dina barn. Men Footgolf kommer garanterat att engagera hela familjen och få dem att komma tillbaka till denna spännande och välkomnande bana!

Firandet av födelsedagar

Pizzafester anordnas på Footgolf on the Exe och är idealiska för födelsedagar och andra speciella tillfällen. Varför inte kontakta oss för mer information?

De som uppskattar golf och fotboll samt fitness- och sportentusiaster.

Footgolf är en fantastisk aktivitet för personer som är intresserade av hälsa eller sport i Devon, och det är något lite ovanligt som är både trevligt och hårt. Om du tycker om en golfrunda på helgerna och en fotbollsmatch på veckorna, varför inte testa dina färdigheter genom att kombinera de två och spela Footgolf?

Fester för svensexa och höns

Footgolf on the Exe kan vara den perfekta miljön för din svensexa eller möhippa om du letar efter något lite ovanligt. Fotgolf är en rolig sport för hela familjen, från brudtärnor till blomsterflickor (och till och med brudgummens mamma!).

Teambuilding och företagsevenemang

På grund av lagarbete och vänskaplig tävling är footgolf ett populärt val för företags- eller teambuildingaktiviteter. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur Footgolf on the Exe kan hjälpa dig att organisera ditt nästa företags- eller teambuilding-evenemang.

Lokaler

För dig som är tävlingsinriktad anordnar Footgolf on the Exe knock-out-tävlingar under hela året, Footgolf league om du bor i området. De förväntar sig inte att Tiger Woods och Lionel Messi ska bilda det perfekta laget, men det skulle säkert hjälpa!

Hur mycket kostar det?

En av de trevligaste aspekterna av Footgolf on the Exe är det utmärkta priset för pengarna; vuxna betalar 9 pund och barn betalar 6 pund.

Banpersonalen är också tillgänglig för att svara på eventuella frågor som du kan ha på dagen och hjälpa dig med eventuella problem.

Boka din Footgolf on the Exe-upplevelse idag! Var kan jag spela footgolf på Exe?

Footgolf on the Exe är bekvämt beläget på huvudvägen in till Exmouth, direkt mittemot Royal Marines Camp och bara 5 minuter från M5 Junction 30. Det finns gott om gratis parkering och buss 57 stannar precis utanför, och Exeter tågstation ligger bara 10 minuters promenad bort för dem som föredrar att resa med tåg.

Footgolf on the Exe öppnar för säsongen under påsken och är öppet från 10-18 dagligen fram till november, så det finns fortfarande tid att boka in ditt pass.

Du kommer med största sannolikhet att återvända för att förbättra dina färdigheter och slå din tidigare högsta poäng!

Domenic Felton

Cumbernauld Footgolf

Previous article

Hur man spelar FootGolf på rätt sätt

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf