FootGolf

5 FootGolf-tricks och tips

0

FootGolf, en ny sport som blandar det bästa av golf och fotboll i ett spel, blir snabbt populär. American FootGolf League introducerade FootGolf i USA 2011. Sedan dess har 170 AFGL-ackrediterade FootGolf-banor byggts över hela landet i 35 delstater, inklusive Kalifornien. Lake Forest Golf & Practice Center är Orange Countys första FootGolf-anläggning. Om du bor i Santa Clarita Valley har Vista Valencia golfbana en Los Angeles FootGolfbana.

Dessa 5 FootGolf-trick och tips är för alla FootGolfare, oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare.

Klä delen Även om FootGolf-outfiten, som inkluderar inomhus- eller fotbollsskor, uppdragna argyle-strumpor och en Ivy Cap, samt en krageskjorta, väst och krageskjorta, endast krävs för officiella FootGolf-turneringar. Det är dock jättekul att titta på delen för roliga dagar av FootGolf. Du bör alltid konsultera FootGolf-banan för att bekräfta din klädkod. Men om du bär minst en av FootGolf-dräkterna kommer du omedelbart att identifiera dig som en FootGolf-deltagare och öka medvetenheten om spelet.

  1. Ta en handduk

Vissa FootGolf-banor, inklusive Lake Forest Golf & Practice Center, erbjuder FootGolf-starttider. Dessa starttider börjar på morgonen och fortsätter hela dagen. Vi rekommenderar att du tar med en handduk för att skydda din boll och händer om du spelar FootGolf tidigt på morgonen. När du sparkar runt din fotboll är det mer sannolikt att de samlar smuts, damm och kondens. En handduk är ett utmärkt alternativ för att rengöra dina händer och bollen, speciellt om du tar upp den för att flytta den från grön till tå. Observera: När du spelar i en turnering kan du bara torka ner din boll mellan hålen.

  1. Hyr bollar

Du är välkommen att ta med din fotboll till FootGolfbanan, förutsatt att det är en reglering #5-boll. Det här är storleken som används i vuxenligor. Vi rekommenderar att hyra en boll direkt från banan. Att hyra en boll kostar 5 USD med fotolegitimation. Att hyra en boll kommer att spara dig stress och hindra dig från att oroa dig för om du tappar bollen eller inte. Du kan behöva vänta ett tag innan din boll kan hämtas, speciellt om det finns en vattenhinder på FootGolf-banan. Eftersom sporten är relativt ny kommer de flesta hyrbollar fortfarande att vara i bra form. Du kan också ta med din fotboll.

  1. För faror, använd en spotter

Dessa faror! FootGolf kan spelas på eller i närheten av en golfbana. Detta är en av de bästa aspekterna av FootGolf. FootGolfbanor kan innebära risker som bunkrar, kullar, bäckar och sjöar. Vi rekommenderar att du skickar en spotter för att fånga alla bilder som kan försvinna eller stänka i vattnet. Var medveten om ditt tempo och använd en spotter för att hjälpa dig vänta på att de flytande bollarna ska komma tillbaka.

  1. Efter puttning, ta bort bollarna

FootGolf är ett spel som efterliknar golf. Du puttar för att försöka sänka bollen så många gånger som möjligt. Det finns två alternativ. Du kan följa de officiella “längst ut”-reglerna för vem som sparkar först eller spela “ready FootGolf”, där bara de som är redo kan sparka. Vi rekommenderar att du tar bort fotbollsbollen omedelbart efter att den har sänkts ner i 21-tumshålet. Även om gapet är ganska stort kan en fotboll ta upp mycket plats. Om du inte tar bort några hålade bollar kan din boll studsa från en sjunken boll eller ut ur hålet.

Domenic Felton

Hur man förbereder sig för en dag med fotgolf

Previous article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf