FootGolf

Varför är Footgolf en bra sport för teambuilding?

0

Fotgolf är ett utmärkt sätt att samla företagets team.

Vi kan höra stämningarna på Footgolf Frenzy HQ om din organisations senaste teambuildingaktivitet: snälla, inga fler stukade vrister och blåmärken från paintball, inga fler monotona kurser där lunchen är höjdpunkten, inga fler joliga Att hitta något som tilltalar alla är ett stort problem för en teamutvecklingsaktivitet. Det är här fotgolfen kommer väl till pass! Inga fler stukade vrister och blåmärken från paintball, inga fler monotona kurser där lunchen är höjdpunkten, inga fler nöjen på kasinot när spel inte är din grej.

Utmaningarna med teambuildingaktiviteter

Medarbetare som är engagerade ger 2,5 gånger så mycket intäkter som medarbetare som inte är engagerade. Det stämmer: att involvera dina anställda kommer att förbättra ditt företags resultat. Det kan inte vara lätt att veta hur man engagerar personalen.

Övningar för att bygga upp ett team jagar ständigt den heliga graalen för att förbättra färdigheter i teamarbete, kommunikation mellan team, moral, bygga upp förtroende och minska konflikter. Alla dessa faktorer samverkar för att öka produktiviteten. Därför är det värt att jaga den heliga graalen.

I praktiken är det dock ganska svårt att hitta en teambuildingövning som tilltalar alla. Team trivs när de har en mängd olika personligheter och egenskaper, men vi letar efter en enda aktivitet som kan samla dem alla. De som är otränade och inte tycker om tävling kommer att vara livrädda för paintball. Kvällsevenemang tenderar att stänga av människor som föredrar att stanna hemma med sina familjer eller som inte använder alkohol. Teambuilding kan vara en sidofördel av träningspass, men det bör inte vara huvudfokus.

Footgolf är en utmärkt aktivitet för teambuilding.

Så du behöver en teambuildingövning som är både tillgänglig och tilltalande för alla. Fotgolf är lösningen.

Det är troligt att få, om ens någon, av dina lagkamrater har provat Footgolf tidigare. Detta jämnar ut spelplanen för alla. Det finns inga förutfattade meningar att övervinna och det finns ingen tvekan ens att börja. Även om du inte har någon Footgolfare i huset är Footgolf en unik sport. Den kan spelas med personer med alla förmågor och erfarenhetsnivåer, och alla har en underbar tid. Ingen vill få en massa stryk och sedan bli lämnad bakom sig, demoraliserad och känna att man inte har åstadkommit något annat än att vara lagets åtlöje.

För övrigt är Footgolf inte mer aktivt än en promenad i parken, om du inte vill att det ska vara det. Därför kan unga, medelålders och seniora medarbetare, med eller utan fysisk kondition, alla samlas för att delta i en aktivitet. Även om det är en tävling, är det inte det primära fokuset. Det är en vänskaplig rivalitet. Det krävs ingen speciell utrustning och reglerna är enkla att förstå.

Footgolf teambuildingaktiviteter: Var kan man boka

Den goda nyheten är att du nästan säkert har en Footgolfbana precis utanför din dörr som du inte känner till. Footgolfbanor finns vanligtvis som en del av en golfbana eller en pitch and putt-bana. Använd vår Footgolf-sökning för att hitta de system som ligger närmast dig, eller kontakta vår gruppbokningspersonal för Footgolf för att få hjälp med att ordna en gruppbokning.

Domenic Felton

Cumbernauld Footgolf

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf