FootGolf

Vilket är det bästa sättet att spela fotgolf?

0

Fotgolf följer samma grundregler som golf. En fotgolfbana har 18 hål och spelarna turas om att sparka ner bollen i hålet. Den spelare som avslutar banan med minst antal skott vinner. Det finns några skillnader mellan fotboll och golf som du också bör vara medveten om. I fotgolf, till exempel, kan spelare springa med bollen men inte skicka den till andra spelare. Dessutom får spelare bara sparka bollen en gång varje hål; de får inte ta upp den och sparka den igen.

På vilka platser kan du spela Foot Golf?

Fotgolfbanor kan nu hittas på en mängd olika platser, så du bör kunna hitta en nära dig. För att upptäcka en bana nära dig, gå till American FootGolf League (AFGL) webbplats. American Foot Golf League (AFGL) är tillsynsorganet för sporten i USA, och dess webbplats innehåller en databas med licensierade fotgolfbanor. Så vad har du att förlora? Gå ut och börja spela!

Hur mycket kostar det att spela fotgolf?

Kostnaden för att spela fotgolf varierar beroende på vilken bana du väljer. Den genomsnittliga kostnaden per person är dock ungefär $17. Som ett resultat är det en rimligt prissatt sport!

Är fotgolf en svår sport?

Vad är egentligen fotgolf? Footgolf kan verka enkelt vid första anblicken, men det är det inte. Du måste tänka om vad du trodde var golfens regler och börja från början! Precis som i verkliga sporter, där varje deltagare har sin egen strategi baserad på personlig smak, kan tekniker som fungerar för en person eller kanske inte fungerar för en annan (och kompetensnivå).

Foot Golf är lämplig för människor i alla åldrar.

Footgolf är ett strategi- och skicklighetsspel för människor i alla åldrar, från 4 till 80 år. En individ börjar med att sparka sin fotboll från tee-området mot ett av hålen framför eller bakom dem – platsen är förutbestämd! Nästa spelare kan ta över så fort de vill; alla fortsätter att spela tills inga fler bollar finns tillgängliga (eller hål).

Hur jämför Foot Golf med golf?

Spelet liknar golf, men fotbollar används istället för klubbor och bollar. På varje bana ersätter en 21-tums “cup” det traditionella hålet, och spelarna måste sparka sina fötter istället för att slå med en klubba! Den person som slutför 9 eller 18 hål snabbast vinner, så dröj inte – samla dina kompisar nu för denna underhållande strid!

Kan du springa mellan slag i Foot Golf?

Ja, du kan springa mellan slagen i Foot Golf, precis som du skulle göra i en fotbollsmatch. Kom bara ihåg att hålla bollen från marken och borta från dina händer när du spelar.

Domenic Felton

Dummies guide till FootGolf

Previous article

FootGolf poäng

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in FootGolf